Ženo, naljuti se!

Radionica o frustraciji, ljutnji i bijesu u roditeljstvu.

Sljedeća radionica održat će se 22. i 23. travnja. u 11:00 sati

 

Znam taj osjećaj.

Kao da ćeš iskočiti iz vlastite kože.

Ne možeš više podnijeti ni sekunde tog njihovog ponašanja.

A tek cendranje i zanovijetanje? 

Kad bi barem postojao daljinski pa da ih možeš staviti na bešumno. 

Vrijeme je da upoznaš samu sebe dok si u ovom stanju i naučiš upravljati njime jer ovo nisi ti. Ovo je tvoja zanemarena ljutnja. Prijavi se na radionicu i nauči kako se naljutiti, a da ne povrijediš one koje najviše voliš.

Znam da si do sada, baš kao i ja, puno puta napravila ili izgovorila nešto zbog čega si osjećala grižnju savjesti, tugu, krivnju ili sram. Premda nas dječja ponašanja često naljute, sva naša ljutnja je naša odgovornost. Ovo  je radionica koja će ti pomoći da prihvatiš sebe kad si ljuta te nisi baš ponosna na svoja ponašanja i koja će ti pomoći da preuzmeš odgovornost za svoju ljutnju.

 

Iskustva dosadašnjih polaznica

5/5

Ono što je zajedničko Mirti i Jesepru Juulu je što ti stave reflektor na grešku, ali te ne ubiju u pojam nego ti kažu da svi griješe i da nikad nije kasno početi s novim obrascima. Zbog ove radionice preporučujem naslijepo, potpisujem bianco sve Mirtine buduće radionice 🙂

Definitivno radionica za preporučiti! Toliko sam naučila o nekim stvarima naizgled nevažnima i štetnim obrascima ponašanja koje ne da nisu nevažne nego su upravo te prepreke toliko važne da bih bolje razumjela sebe i svoje potrebe, a samim time i svoje dijete.. Hvala Vam od srca na tome.

Hvala tebi, Mirta, sto nam pomazes da osvetlimo i osvestimo svoje bolne kutke duse, i da ih pretvorimo u sigurna mesta za nas same i našu decu. Za nas kojima je bilo zabranjeno ljutiti se, plakati, lekovito je otkrice i pravo oslobodjenje u ovom imperativu “naljuti se”. <3

Ova radionica definitivno je udarac lopatom u glavu u smislu osvještavanja i dolaska do brojnih spoznaja, ali u prvom redu dragocjena je zbog rada na sebi, sa svojim emocijama. Ako želiš biti dobar roditelj, prvo budi dobar sebi, razumi sebe,  a dijete će tvoje emocionalno stanje samo prirodno upiti i preslikati na sebe. Ova radionica definitivno će ti u tome pomoći.

Kako izgleda radionica Ženo, naljuti se!

Radionica se u cijelosti odvija online putem aplikacije zoom i to u 2 termina. Prvi termin obuhvaća predavanje i vježbe, a drugi termin služi za podjelu iskustva s prvog termina, tvoje nove spoznaje i shvaćanje same sebe i vlastite ljutnje te za grupni coaching na tvojim osobnim primjerima.

Na radionici ne moraš sudjelovati u ničemu ako sama ne želiš i ne moraš podijeliti o sebi i svom iskustvu ništa što ne želiš. Nitko te neće prozivati niti zahtijevati od tebe da aktivno sudjeluješ. Ti sama određuješ granicu. Sudjeluješ onoliko koliko sama želiš.

Želim, prije svega, da ova radionica za tebe bude sigurno mjesto na kojem nisi obavezna ništa dijeliti protiv svoje volje.

Snimke oba termina su dostupne za gledanje 14 dana nakon drugog termina.

Cijena radionice je 50 eura

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial