Tko sam ja?

Hej,

ja sam Mirta Primorac Šejić i obožavam povezujući pristup odgoju kojim se podjednako radi na sebi kao i na odnosu s djetetom. Aktivnim pristupom odgoju sam shvatila koliko je važno kako se osjećamo i kako smo prošli u vlastitom odgoju. Upravo zbog toga sam prošla nekoliko edukacija za roditeljstvo i osobni razvoj:

Što radim i kako ti mogu pomoći?

Posebno me zanima način na koji odgoju pristupaju roditelji koji su odgajani uz tradicionalne metode odgoja poput kažnjavanja ili posramljivanja, a koji za sebe i svoju djecu ipak žele nešto više. 

Pomažem ti da:

  • bolje upoznaš sebe i vratiš svoju autentičnost koja se izgubila u odgoju kojem si bila izložena
  • bolje razumiješ svoje dijete i njegove potrebe
  • prekineš štetne odgojne obrasce koji su generacijama prisutni u tvojoj obitelji
  • poboljšaš svoje emocionalne vještine koje će ti poboljšati odnose u obitelji 

Moj cilj i misija!

Cilj mi je pomoći majkama da kroz svoje roditeljstvo bolje upoznaju same sebe te da ostvare povezaniji i kvalitetniji odnos sa svojom djecom, a koji se temelji na privrženosti, povjerenju i međusobnom razumijevanju.

Moja misija je pomoći roditeljima da prekinu štetne odgojne obrasce koji su i dalje prisutni u brojnim obiteljima. Također želim doprinijeti i proširenju nove paradigme u roditeljstvu koja temelje pronalazi u najnovijim istraživanjima o psihologiji, mozgu i dječjem razvoju. 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial